Derfor gør vi det

Samfundet står overfor en stor udfordring omkring den aktuelle demografiske udvikling, hvor den generation, der er ældre bliver større end den generation, der kommer til. Det giver færre personer i den arbejdsduelige alder og herved dårligere vækstmuligheder.

Vi er inspireret og drevet af sagen og vil engagere, mobilisere og involvere virksomheder og seniorer til at give et nap med i arbejdet for at fremme et nuanceret aldersbillede og fortsat sikre seniorer en aktiv karriere.

Vi ved, at de erfaringer, den viden og det overblik, som seniorer gennem livet har tilegnet sig, er guld værd for erhvervslivet. Vi ved også, at mange seniorer brænder for at bruge deres kompetencer på arbejdsmarkedet, men at det kan være svært at få lov til.

Det gør vi noget ved!

Vi sætter fokus på alt det, seniorer kan gøre for dansk erhvervsliv og private husholdninger og skaber grobund for vækst. Mangler din virksomhed erfaren arbejdskraft, din familie en ekstra hånd i dagligdagen eller vil du selv være med, så læs mere her på www.seniorvikar.dk.